18 دی 1396 - 15:30 شناسه خبر: 6710 نسخه چاپی

صنایع غذایی باز هم خوش درخشید

تندیس امین الضرب به ایوب پایداری، مدیرعامل گروه صنعتی میهن اهدا شد.

تندیس امین الضرب به ایوب پایداری، مدیرعامل گروه صنعتی میهن اهدا شد.  صنایع غذایی باز هم خوش درخشید
مراسم گرامیداشت 134 امین سالگرد تاسیس اتاق بازرگانی تهران، امروز در محل تالار رودکی تهران با حضور جمعی از وزرا، روسای اتاق های بازرگانی، بازرگانان و فعالین بخش خصوصی برگزار شد. دو تن از کارآفرینان برتر کشور در این مراسم به پاس سال ها تلاش، کارآفرنی و تولید با اهدای لوح، نشان و تندیس امین الضرب مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، در این آیین که با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران، مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، از دو کارآفرین برتر با اهدای تندیس، لوح و نشان امین الضرب به پاس سال ها تلاش، کارآفرینی، تولید صادرات محور، ایفای مسوولیت اجتماعی و پایداری کسب و کار، تقدیر و تجلیل به عمل آمد. 

ایوب پایداری، بنیاینگذار و مدیرعامل گروه صنعتی میهن نیز در این مراسم به عنوان کارآفرین نمونه معرفی و به پاس 4 دهه فعالیت مستمر در حوزه صنایع غذایی کشور و تولید بیش از 60 نوع محصول، صادرات بالغ بر 50 میلیون دلار به کشورهای مختلف جهان و ایجاد بیش از 14 هزار شغل در کشور با اهدای لوح، نشان و تندیس امین الضرب مورد تقدیر قرار گرفت. 

مهدی فضلی، مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ نیز دیگر کارآفرین نمونه ای بود که در این مراسم به پاس سال ها تلاش، کارآفرینی و تولید صادرات محور، با اهدای لوح، نشان و  تندیس امین الضرب از وی تقدیر و تشکر به عمل آمد. 

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشور نیز به پاس تلاش های فراوان و بی وقفه خود در جهت به ثمر رسیدن توافق هسته ای با قدرت های بزرگ و هموار ساختن راه تجارت خارجی برای بازرگانان کشور در این مراسم از جانب نمایندگان بخش خصوصی شایسته دریافت تندیس، لوح و نشان امین الضرب شناخته شد و مورد تقدیر قرار گرفت. 

گفتنی است هدف از برگزاری این همایش، ایجاد روحیه امید و کارآفرینی در جامعه به کمک نسل جوان است که این هدف با انتخاب کارآفرینان و پیشکسوتان که در سال های گذشته نسبت به کارآفرینی و ایجاد خلاقیت اقدام کرده اند، دنبال می شود.

شیوه انتخاب برترین های این مراسم به این صورت است که در وهله نخست اطلاع رسانی از طریق تارنمای اتاق تهران به بنگاه های بزرگ برای اعلام اسامی کارآفرینان برتر انجام شود.

با وصول بیش از 300 پیشنهاد به این اتاق، هیات داوران متشکل از 15 نفر از برگزیدگان بخش خصوصی به صورت غیرمتمرکز به داوری نفرات پرداخته و انتخاب بر اساس شاخص های جهانی نظیر حجم تجارت، کارآفرینی، میزان صادرات و غیره انجام میشود.

برپایه این گزارش، زندگی نامه افرادی که سال گذشته حائز برترین ها شدند به صورت کتاب نگاشته شده و در این مراسم رونمایی می شود؛ همچنین تمبر صد و سی و چهارمین سالگرد تاسیس اتاق تهران ضرب شده که با عنوان «تمبر امین الضرب» رونمایی می شود.

پارلمان بخش خصوصی که امسال صد و سی و چهارمین سال حضور خود را در اقتصاد ایران جشن می گیرد، با تلاش امین الضرب یکی از تجار دوران قاجار متولد شد؛ برخی منابع ثروت امین الضرب را در آن دوران، 25 میلیون تومان تخمین زده‌اند.

وی در دوره مظفرالدین‌شاه، نخستین دستگاه تولید برق را از روسیه خرید و به این ترتیب نخستین بار برق توسط بخش خصوصی وارد ایران شد و جایگزین گاز شد و به همین دلیل به محمدحسین امین‌الضرب «پدر برق ایران» لقب داده‌اند